KNMO Klankwijzer gaat digitaal

Klankwijzer, het nieuws- en informatieplatform van de KNMO, ging op 20 november digitaal. Actueel, overzichtelijk, efficiënt, doelgericht en met een groot bereik. KNMO Klankwijzer maakte een nieuwe start. Met de KW Nieuwsapp, KW Nieuwskrant, KW Nieuwswebsite, KW Nieuwsbrief en het KW Magazine ben je overal 24/7 verzekerd van het laatste nieuws uit de amateurmuziekwereld, de meest volledige muziekkalender, een overzicht van de vacatures in de muzieksector, informatieve artikelen, achtergrondverhalen, interviews, voorbeschouwingen en productinformatie. KNMO Klankwijzer is het nieuwsplatform van de amateurmuziek in Nederland.

  1. KW App

Gratis voor iedereen. Even snel de actuele headlines checken op je mobiel of je tablet. Met alertberichten bij breaking news vanuit de KNMO, de aangesloten bonden en andere nieuwsbronnen. Gemakkelijk te delen via social media. En zonder vermoeiende berichten over niet relevante onderwerpen. KNMO Klankwijzer bericht alleen over muziekgerelateerde thema’s. Je kunt de app downloaden via Google Play. We wachten op goedkeuring van Apple.

 

  1. KW Website

Al het actuele nieuws kun je ook via je pc op de vernieuwde website www.klankwijzer.nl bekijken. Een overzichtelijk scherm met alle rubrieken op een rij. Niet alleen nieuwsflitsen, maar ook de concertagenda, de vacaturebank, activiteiten op het gebied van educatie, nieuw verschenen bladmuziek/cd’s en productinformatie. Eveneens gratis toegankelijk voor iedereen.

 

  1. KW Nieuwskrant

Reportages en uitslagen van evenementen van de afgelopen week. Voorbeschouwingen en aankondigingen van activiteiten die komen. Met een uitgebreide, actuele en op provincie ingedeelde activiteitenkalender over een periode van drie weken. Maar ook informatie vanuit de KNMO, de aangesloten bonden en de doelgroepen, oproepen voor deelname aan workshops, cursussen, projecten, festivals etc. De digitale KW Nieuwskrant verschijnt – afhankelijk van het nieuwsaanbod – wekelijks en is voor iedereen gratis te downloaden via KW App, KW Website en een link in KW Nieuwsbrief.

 

  1. KW Nieuwsbrief

De belangrijkste nieuwtjes in je mailbox met de redactionele KW Nieuwsbrief. Verschijnt wekelijks zodra de nieuwe uitgave van KW Nieuwskrant klaar staat om te downloaden. Meld je aan voor deze gratis service via www.klankwijzer.nl.

 

  1. KW Magazine

KW Magazine is het visitekaartje van de amateurmuzieksector in Nederland. Aan de hand van  achtergrondverhalen, exclusieve reportages, interviews met verrassende personen en informatieve artikelen laten we zien wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. KW Magazine presenteert in gedrukte vorm de amateurmuziek als een prachtige hobby waar we met z’n allen enorm trots op zijn. Verschijnt vier keer per jaar en is bestemd voor de aangesloten verenigingen, maar ook voor externe partners. Veel meer dan voorheen versturen we het ook naar externe partijen. Samen brengen we onze sector beter in beeld.