Activiteiten CGN

Missie
Mensen verbinden en ontwikkelen door dans en muziek.

Visie
CGN staat voor dè Europese dans- en muzieksport. CGN wordt herkend en erkend als professioneel podium voor deelnemers die zich willen ontwikkelen op het gebied van techniek en creativiteit. Dit gebeurt door de internationale CGN dans- en muziekcompetitie en door het delen van kennis en ervaring. CGN bevordert de dans- en muzieksport onder de jeugd en behartigt de belangen van haar deelnemers.

Kernwaarden
Professioneel
Ontwikkelingsgericht
Respect
Maatschappelijk betrokken
Passie

De activiteiten van CGN

CGN Competitie
CGN organiseert in Nederland de competitie voor de muziek- en danssport. Units vanuit heel Europa verzorgen in hier spetterende optredens. De basis van deze optredens bestaat uit dans, bewegen, choreografie en theater. De optredens zijn onderverdeeld in drie disciplines: Colorguard (dans), Indoor Percussie (slagwerk) en Indoor Winds (blazers). De top van de deelnemende units behoort tot de absolute top van Europa en heeft een hoge entertainmentwaarde.

CGN Individuals & Ensembles (I&E)
Voor solisten en kleine ensembles organiseert CGN in verschillende klassen de I&E concoursen. Het doel is om jezelf op een individueel niveau verder te ontwikkelen. Op individueel niveau krijg je input van professionals waarmee je praktisch aan de slag kan. Ideaal om te leren soleren, je voor te bereiden op audities of gewoon om beter te worden.

CGN Talks & Clinics
CGN borgt als platform van de Europese dans- en muzieksport de kennis hierover. Op verschillende manieren deelt CGN deze kennis. Dit kan zijn door het organiseren van clinics door professionals in zijn/haar vakgebied of door het geven van voorlichting. Ook in het exclusieve CGN-magazine wordt hier aandacht aan besteed.

CGN Juryopleidingen
De verschillende competities zijn een middel om jezelf en/of een unit te ontwikkelen. Een kwalitatief goed juryteam is essentieel bij deze ontwikkeling. CGN heeft een unieke eigen opleiding tot erkend jurylid. De combinatie van theorie en praktijk geeft deelnemers een unieke blik in de wereld van jureren en kunnen toegang geven tot een wereldwijd netwerk.

website: www.cgnunited.nl