V/N Champions Trophy

Betreft: V/N Champions Trophy 2024

ogo Champions Trophy_knmo

Op 11 mei 2024  vindt in Houthalen – België de 9e V/N Champions Trophy (CT) plaats.
Tijdens dit  internationale ‘Kampioenschap der lage landen’ zullen majorette/twirlers van Vlamo België en de KNMO-NTSB de strijd tegen elkaar aanbinden.

Selectie
Aan de hand van de uitslag van de Nationale onderdelen van het NK KNMO-NTSB 2023 is bepaald wie een uitnodiging ontvangt voor deelname aan de CT. De top 3 van elke leeftijdscategorie komt in aanmerking voor de selectie. Hierbij kijken we naar het hoogste niveau én houden we rekening met de andere leeftijdsindeling die voor de CT geldt. Het kan dus zijn dat je in een andere leeftijdscategorie mee doet aan de CT dan dat je op het NK deed.

Een uitnodiging gekregen.. wat nu?
Alle verenigingen hebben een overzicht gekregen van hun sporters die zich geplaatst hebben voor de CT. Wil/Kun je niet meedoen, dan moet je vereniging je afmelden. Dit kan tot 10 maart 2024. Daarna gaan we ervan uit dat alle sporters meedoen en ben je inschrijfgeld verschuldigd.

Kosten
Deelname aan de Champions Trophy kost € 25,- per persoon ongeacht het aantal optredens waaraan je deelneemt. Dus iemand die bijv. als duo en als solist deelneemt betaalt eenmalig € 25,-.  Indien een deelnemer voor bijv. twee verenigingen uitkomt dan betaalt men 2 x € 25,-. Voor groepen geldt dat een groepslid € 15,- betaald als hij/zij uitsluitend meedoet in de groep. Restitutie van deelnamekosten is niet mogelijk.

Via onderstaand formulier kun je de betaling voor je deelnemers doen.

T-shirt – Supporters T-shirt
Alle CT-deelnemers ontvangen van ons een oranje T-shirt. Dit draag je bij de opening en sluiting van de CT. Je zorgt zelf voor een zwarte broek. Het T-shirt ontvang je op de CT bij aanmelding van je vereniging. Het aantal benodigde T-shirts en de maten kun je opgeven in het online inschrijfformulier.

Als er supporters zijn die een T-shirt willen hebben dan kan dat uiteraard. De kosten hiervoor zijn € 10,00 per stuk. Je kunt deze T-shirts ook bestellen via het onderstaande formulier.

We gaan er weer een gaaf kampioenschap van maken!