V/N Champions Trophy

Betreft: V/N Champions Trophy 2019

ogo Champions Trophy_knmoOp 9 Februari 2019 vindt de V/N Champions Trophy (CT) plaats in Houthalen, België. Tijdens dit internationale ‘Kampioenschap der lage landen’ zullen de beste majorette/twirlers van Vlamo België en de KNMO/NTSB de strijd tegen elkaar aanbinden.

Download: Programma CT 2019

Locatie
Sporthal Lakerveld
Guldensporenlaan 16/A
Houthalen (B)

Onderdelen
Tijdens de NK KNMO/NTSB 26 en 27 januari 2019 kun je tickets voor dit kampioenschap bemachtigen voor de volgende onderdelen:

Artistiek Programma, Showtwirl
1-baton, 2-baton, duo twirling, team twirling

Wie krijgt een ticket?
De top 3 per onderdeel krijgt een ticket waarbij we kijken vanaf het hoogste niveau. Voor groepen geldt dat alleen de kampioen een ticket krijgt.

Voorbeeld solo artistiek Programma senior: de top 3 vanaf het hoogste niveau mag gaan. Dit betekent dat de top 3 in de topklasse een ticket krijgt. Is er in de topklasse maar 1 deelnemers, dan mag die gaan + de top 2 van de middenklasse.

Voor de twirlonderdelen geldt dezelfde selectie.
Bijvoorbeeld Senior 1 baton: de top 3 N1 krijgt een ticket. Zijn er maar 2 N1 deelnemers dan mogen die gaan + de nr. 1 uit N2.

N4 en N5 deelnemers zijn uitgesloten voor de Champions Trophy. Dat geldt ook voor de jeugd 1 deelnemers van KNMO onderdelen (m.u.v. jeugd 1 groepen)

Een ticket gekregen.. wat nu?
Omdat de CT dit jaar vlak na het NK is, hebben we helaas niet veel tijd om de inschrijvingen te verwerken. Vandaar dat we hier op dezelfde manier werken als bij het NK. Krijg je een ticket, dan ben je geplaatst. Wil/Kun je niet meedoen, dan moet je vereniging je afmelden. Dit kan t/m dinsdag 29 januari 2019 door een mail te sturen naar info@knmo.nl. We gaan op donderdag 31 januari onze deelnemers doorgeven aan de Vlamo zodat zij het programma kunnen maken. Helaas heb je dit jaar dus niet veel bedenktijd. We vertrouwen op jullie begrip hiervoor.

Kosten
De kosten voor deelname aan de V/N Champions Trophy bedragen € 17,50 per persoon ongeacht het aantal optredens waaraan die persoon deelneemt. Dus iemand die bijv. als duo en als solist deelneemt of in AP en 1-baton betaalt eenmalig € 17,50. (Betaling per vereniging voor uiterlijk  7 februari, zie onderaan deze pagina)

Equipedag
Vanwege de korte tijd tussen het NK en de CT komt de equipedag te vervallen.

Oranje sjaal
Je reist op eigen gelegenheid naar België. In België ontvang je een oranje sjaal die je draagt bij de opmars/afmars. Je zorgt zelf voor een zwarte broek en een zwart t-shirt/hemd. Vanwege de tijdsdruk is het helaas niet mogelijk om deze keer bedrukte T-shirts te bestellen. Vandaar dat we gekozen hebben voor deze oplossing.