Slagwerkdag 2018: Inspiratie op hoog niveau

Op de dag na de CGN Championships vond 10 minuten verderop, ook in Eindhoven, de Slagwerkdag 2018 plaats. Een dag in het teken van, voor en door slagwerkers vanuit allerlei achtergronden. Het doel? De sector verbinden met elkaar, ongeacht stijlen en achtergrond. Deze missie is geslaagd!

Er werden demonstraties gegeven door Rudimental drummer Daan Cornelissen, Tobias Messerschmidt (D) op marimba, batterypercussion European X o.l.v. Tyler Burr, drummer Dom Famularo, Conservatorium drumdocent  Erik Albers en door last but not least:  Michael McIntosh, arrangeur/hoofdslagwerk van The Cavaliers Drum & Bugle corps.

Deze inspirerende dag is georganiseerd door D’Addario, in samenwerking met CGN. Zoals de organisator zei: We zijn blij dat CGN dit initiatief wilde ondersteunen om op deze manier de grote en diverse slagwerksector bij elkaar te brengen!

Voor het uitgebreide artikel klik op http://www.colorguard.org/article.php?id=3376

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.