CGN Championships 2018 alweer uitverkocht!

Het open NK voor de doelgroep CGN is een kleine maand voordat het plaatsvindt wederom uitverkocht!

Al een paar jaar zijn de CGN Championships zoals het Open NK van CGN heet, al weken van tevoren uitverkocht.. CGN is hier uiteraard erg blij mee omdat het bevestigt aantrekkelijk te zijn voor het publiek maar ook voor de deelnemers want op zaterdag 24 maart aanstaande zullen meer dan 1000 leden, verdeeld over ruim 70 groepen uit 5 landen met elkaar de sportieve strijd aangaan om de titels in de diverse klasses. Het is een open NK en daarom kunnen er ook groepen meedoen uit andere landen. Deze groepen doen vaak al jaren mee in de CGN-competitie omdat ze zich graag op het hoogste niveau willen meten en CGN is jarenlang toonaangevend op het gebied van Color Guard, Indoor Percussion en Indoor Winds.

Kent u deze activiteit nog niet, kijk dan even op de site van CGN. Heeft u geen kaartje meer kunnen bemachtigen, maar wilt u toch kunnen genieten van deze wedstrijd dan kunt u op de dag zelf wel inchecken bij CGN online want uiteraard biedt CGN wederom een Live Webcast dit jaar. Houdt u de site van CGN in de gaten via www.colorguard.org.

Reacties zijn gesloten.