Insturen KNMO-Award tot 1 januari a.s.

De KNMO daagt alle geledingen binnen de organisatie uit om mee te dingen naar de KNMO-Award en wil hiermee de creativiteit in de amateurmuzieksector stimuleren door vernieuwende initiatieven te belonen. Bijzondere projecten, grensverleggende ontwikkelingen of innovatieve concepten komen in aanmerking voor de KNMO Award. Het belangrijkste is dat er sprake is van vernieuwing. Voor de winnaar ligt, behalve eeuwige roem, een bedrag van 3.000 euro klaar. Verder zijn er aanmoedigingsprijzen van 1.500 en 1.000 euro. Aanmelden van projecten voor de KNMO Award kan door het indienen van het projectplan of een gedetailleerde omschrijving van het project via: info@knmo.nl onder vermelding van KNMO Award. De inzendtermijn voor de eerste editie sluit op 1 januari 2018.

Vraag je je af wat precies de bedoeling is of wil je inspiratie opdoen kijk dan eens naar de filmpjes op de website van de VLAMO-Award.

 

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.