Gezocht: stagiaire marketing & communicatie

Bij de KNMO is plaats voor een MBO stagiaire marketing & communicatie. We willen graag hulp bij het opzetten van een kennisbank voor muziekverenigingen. De stagiaire mag onderzoeken aan welke kennis behoefte is en informatie verzamelen. De verzamelde informatie moet op een website worden geplaatst. Daar komen ook best practices te staan. Ook daarvoor moet informatie verzameld worden.

Daarnaast zijn er op het bureau in Utrecht nog andere werkzaamheden op het gebied van marketing & communicatie. De KNMO heeft een Facebookpagina en website, verspreidt nieuwsbrieven en persberichten. Er worden evenementen georganiseerd waarover intern en extern gecommuniceerd wordt.

Heb je interesse? Klik dan hier.

 

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.