Gezocht: Aankomend Communicatietalent met liefde voor muziek

De KNMO wil het imago van de instrumentale amateurmuziek verbeteren. Kom jij ons daarbij helpen? Je kunt voor een deel zelf invulling geven aan de opdracht, de centrale vraag en deelvragen bepalen we in overleg met jou.

De KNMO is een jonge organisatie, die is ontstaan na een fusie van verschillende muziekbonden. Als onderdeel van het KNMO beleidsplan 2015-2020 zijn communicatiedoelstellingen bepaald, die verder uitgewerkt moeten worden. De interne en externe communicatie kan systematischer verlopen en we willen graag sterker aanwezig zijn in de nationale pers. Genoeg te doen dus!

Lees hier meer informatie en als je interesse hebt, neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.