Zet in op ontwikkeling bij Indoor Winds 2018

Nu al meer belangstelling voor deelname aan Indoor Winds

De boodschap over het leren en ontwikkelen via het CGN Indoor Circuit begint door te dringen in het land en het leidt zelfs al tot concrete aanmeldingen. Indoor Winds is een uniek platform om op te acteren. Opleiding en ontwikkeling staan namelijk centraal bij Indoor Winds. Daarnaast is dit een aansprekende vorm die ongetwijfeld aantrekkingskracht zal hebben op nieuwe jeugdleden voor een korps.

CGN PR manager Niels Merkx merkt dit ook: “We krijgen steeds meer vragen over het CGN circuit en de relatie met het ontwikkelen van leden in het spelen en lopen van een show. Hier zijn we ontzettend blij mee vooral omdat competitie maar een middel is en niet het doel. CGN wil echt korpsen helpen bij het ontwikkelen van hun leden in het lopen en spelen van een show.

Wil je als vereniging hier meer weten over Indoor Winds? Kom dan naar de speciale informatieavond op woensdag 6 september in De Hilt te Eemnes. Dat is de plek om kennis te maken met CGN en meer te weten over Indoor Winds, Indoor Percussion en Color Guard. We geven dan informatie over het seizoen en praktische zaken maar ook kun je kennismaken met de groepen die al meegedaan hebben en je misschien verder kunnen helpen. Op zondag 8 oktober zijn sessies over technische zaken waaronder een clinic voor brasskader en een geweldige Workshop voor blazers beide o.l.v. Rob Balfoort.

Schrijf vandaag nog in via info@colorguard.org onder vermelding van Infoavond 2018. Vermeld naast je naam ook of je namens een vereniging komt en voor welk onderdeel je komt luisteren.  Wil je je al aanmelden voor de clinic voor brasskader OF wil je je leden aanmelden voor de Brass Clinic op zondag 8 oktober meld je dan aan via info@colorguard.org onder vermelding van IWE2017. De clinic voor kader is gratis en deelname aan de Workshop kost slechts € 2,00 per persoon. Kijk op facebook voor meer informatie over 8 oktober.

Woensdagavond 6 september 2017
19.30 – 21.30

 uur
De Hilt
, Hasselaarlaan 1c, Eemnes

 

Reacties zijn gesloten.