Schrijf in voor het KNMO Congres 2016!

De inschrijving voor het KNMO Congres 2016 op 19 november te Eemnes is geopend. Het is belangrijk om in te schrijven zodat u op de nieuwe mailinglijst van de KNMO komt te staan en bij een volgend congres als eerste weet wat het programma is.

De organisatie wil graag weten op hoeveel mensen gerekend kan worden in verband met de inrichting van de zalen. Dit jaar zal er bij Van der Valk voor het KNMO congres een lunchbuffet worden geopend. Dit zeer uitgebreide buffet is HET moment om met bezoekers die u tijdens het ochtendprogramma heeft ontmoet verder te praten over het programma en te bepalen naar welke middagsessies u gaat. Het KNMO Congres is immers ook bedoeld om verenigingen en andere geïnteresseerden uit alle disciplines met elkaar in contact te brengen. Kruisbestuiving is vaak van grotere meerwaarde dan gedacht.
De KNMO biedt aan om vooraf de lunch te reserveren.

Het inschrijfformulier, dat online ingevuld en verzonden kan worden, staat op de KNMO site. Indien u gebruik wilt maken van het lunchbuffet kunt u dit op het formulier aangeven en direct via Ideal betalen, zodat u verzekerd bent van een plaats bij het lunchbuffet. Reserveer tijdig, want er is niet onbeperkt plaats.

De kosten
De KNMO vindt het belangrijk dat iedereen die dat wil het congres kan bijwonen. Daarom is besloten dat het KNMO Congres 2016 gratis toegankelijk is. Er is dus geen enkele reden om selectief te zijn in wie u meeneemt of afvaardigt naar het congres.

Deelname aan het lunchbuffet kan tegen kostprijs van € 15,50 per persoon, maar dit is niet verplicht. U kunt er ook voor kiezen om à la carte te gaan lunchen of de lunch niet in het restaurant te gebruiken. Op de dag zelf aanmelden voor het lunchbuffet kan alleen nog op basis van beschikbaarheid. U dient dit bij aankomst in het hotel echter ook vooraf te regelen en te betalen aan de balie.

Het KNMO Congres vindt plaats op zaterdag 19 november a.s. in Van der Valk Hotel De Witte Bergen, Rijksweg A1 te Eemnes.

Meldt u zich vandaag nog aan en zorg dat u erbij bent, het KNMO Congres 2016!

Klik hier om in te schrijven.

Reacties zijn gesloten.