Nederlandse Kampioenschappen Blaasmuziek

2e Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen
Vanaf nu kunnen harmonieorkesten zich inschrijven voor de tweede editie van de Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen die op zaterdag 4 november 2017 worden gehouden in “De Lawei” te Drachten. Klik hier voor meer informatie.

NK Blazers solisten
Op 6 oktober 2018 organiseert de KNMO dit NK in een nieuwe locatie, namelijk Akoesticum in Ede. De solisten en ensembles die hiervoor in aanmerking komen krijgen hierover persoonlijk bericht.

Nederlandse Brassband Kampioenschappen
Op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober 2016 werden voor de derde maal in TivoliVredenburg de 36e Nederlandse Brassband Kampioenschappen (NBK) georganiseerd. Lees hier verder.

1e Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen
Op de 1e Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen, die werden gehouden op zaterdag 5 november 2016 in De Lawei in Drachten, werd gestreden in zes divisies: de concertdivisie en eerste tot en met de vijfde divisie. De organisatie was in handen van de taakgroep ONHK  in opdracht van de Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân OMF. De jury bestond uit Jan van der Roost, Tijmen Botma en Arnold Span.

NK Blazers solisten
Op 7 oktober 2017 organiseerde de KNMO dit NK in het ZIMIHC theater Zuilen, Prinses Christinalaan 1 in Utrecht. Solisten en ensembles die hiervoor in aanmerking kwamen hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen.