Primeur voor CMV Concordia na behalen hoogste aantal punten

Op 4 maart 2017 behaalde CMV Concordia 87,50 punten tijdens het concertconcours van de OMF in de Lawei te Drachten. Dit was behalve een 1e plaats met promotie ook het hoogste aantal punten in de landelijke ranking 5e divisie, sectie fanfare in 2017.
In opdracht van de KNMO en het RIC is een compositie geschreven door componist Arend Gerds voor fanfares in de 5e divisie. Door beide organisaties is vorig jaar afgesproken dat het orkest dat in de 5e divisie fanfare tijdens het concoursseizoen 2017 het hoogste aantal punten zou behalen, de première van dit werk krijgt.

Op maandag 17 september werd de partituur van deze nieuwe compositie, die de naam Secrets of the Infinite Voice draagt, overhandigd door Johan Jansen en Pieter Peters namens de KNMO. Ook de componist van het werk, Arend Gerds, was hierbij aanwezig.

De première van deze nieuwe compositie staat gepland op zondag 4 november 2018 om 15.30 uur in MFA de Bouwen te Drachten, tijdens het jaarlijkse najaarsconcert. Meer informatie over dit concert kunt u vinden op de website van CMV Concordia: www.concordia-drachten.nl.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Secrets of the Infinite Voice van Arend Gerds, kom dan op zondag 4 november naar Drachten!

 

 

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.