NK Jeugdkorpsen Show, Mars en Marsparade uitgesteld tot 2019

De Organisatiecommissie NK Jeugd Show, Mars en Marsparade ging eind vorig jaar voortvarend en optimistisch aan de slag om nog voor de zomer een NK te organiseren. De korte voorbereidingstijd bleek een struikelblok te zijn en er kwamen niet voldoende inschrijvingen. Daarvoor is een goede reden, want korpsen hebben een gevulde (taptoe)agenda of zitten in een overgangsfase door uitstroom van jeugd naar senior-orkesten. Iedereen is wel enthousiast over een mogelijk NK in het midden van het land.

De organisatie gaat nu aan de slag om in 2019 een goed NK te houden! Binnenkort zult u op de KNMO-pagina verdere informatie over het NK in 2019 kunnen lezen.

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.