Top Clinicians delen kennis op 25 februari

Amerikaanse Top clinicians trainen NBTA, CGN en Show op gebied van Choreografie, Visual Design, Dans, Movement, Marching en Show!  

Een technische dag met grote namen uit de wereld van Choreografie, Visual Design, Dans en Show uit de USA hebben we niet vaak in Nederland. Op zondag 25 februari is het wel zover: in De Hilt in Eemnes is een aantal clinicians bij elkaar die ieder op hun vakgebied staan voor kwaliteit. Becca Sullens, Mike Anderson, Ron Hardin en Michael Gaines geven zowel doe-clinics als masterclasses deze zondag.

De KNMO doelgroepen NBTA, SMP en CGN hebben de handen ineengeslagen en komen met een topprogramma dat is gericht op juryleden, instructie, designers en leden van twirlgroepen, majorettegroepen, Color Guard, Showbands, Indoor Percussion en Indoor Winds.

Wat is er te halen? Lees  hier verder.

Reacties zijn gesloten.