KNMO feliciteert Johan Jansen van harte met Koninklijke onderscheiding

Op zaterdag 13 januari werd Johan Jansen, voorzitter KNMO-doelgroep blaasmuziek, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Johan is al ruim 36 jaar verbonden met Fanfareorkest De Hoop uit Stellendam. In zijn functie van voorzitter zoekt hij contacten met o.a. professionele musici, componisten, uitgevers en organisaties die de belangen van de amateurmuziek behartigen. Dit heeft geleid tot een groot nationaal en internationaal netwerk. Door de inspanningen van Johan is het orkest, Stellendam én Goeree-Overflakkee op de kaart gezet. Naast het voorzitterschap van De Hoop bekleedt Johan nog diverse andere bestuursfuncties bij “eilandelijke” en landelijke organisaties, zoals bij de KNMO.

Tijdens het nieuwjaarsconcert van fanfareorkest “De Hoop”, reikte burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman van de gemeente Goeree-Overflakkee de Koninklijke Onderscheiding uit.

Reacties zijn gesloten.