Peeltoernooi erkend als geautoriseerd festival voor verplichte concoursdeelname

Het Peeltoernooi voor slagwerk, Harmonie, Fanfare en Brassbands dat afgelopen juni zijn 50 jarig jubileum vierde, krijgt landelijke erkenning. De KNMO heeft het toernooi geautoriseerd als officieel festivaltoernooi. Inhoudelijk: Hafabra verenigingen krijgen de mogelijkheid om binnen het reguliere Peeltoernooi deel te nemen als festivaldeelnemer. Hierdoor krijgen orkesten die onder de daarvoor geldende regels deelnemen eenmalig twee jaar uitstel van de verplichte concoursdeelname binnen een tijdsbestek van vijf jaar. Het optreden in de festivaldivisie bestaat uit een inspeelwerk en twee muziekwerken uit het repertorium voor de divisie waarin de vereniging is ingedeeld. De totale tijdsduur van een festivaloptreden is maximaal 30 minuten, waarna er een gesprek volgt met het driehoofdige juryteam. Meer informatie is te vinden op www.peeltoernooi.nl onder reglementen.

Het Peeltoernooi 2017 vindt plaats op de volgende data: 17-18-24 en 25 juni 2017 in zalencentrum D’n Binger te Meijel.

Juryleden zijn: Slagwerkorkesten: JOS SCHROEVERS, Hafabra orkesten: JAN Van der ROOST

Inschrijven is nu mogelijk, alleen via de website http://www.peeltoernooi.nl/

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.