Mannequin Challenge: KNMO en NTSB dagen je uit!

Zoals jullie weten gaan de KNMO en NTSB volop samenwerken. In 2017 zullen al onze wedstrijden gecombineerde majorette-twirl wedstrijden zijn. Dit betekent dat we wat uitdagingen hebben om alles goed te laten verlopen. Wij gaan die uitdagingen aan. Graag zelfs! Dit geldt voor iedereen die bij het proces betrokken is. We hebben elkaar de afgelopen periode al goed leren kennen en werken in een prettige sfeer samen waarbij we veel van elkaar leren. Wij hopen dat verenigingen straks in net zo’n fijne sfeer de competitie met elkaar aangaan.

Om elkaar alvast een beetje te leren kennen dagen we jullie uit voor een Mannequin Challenge.
Plaats je filmpje op de facebook pagina van de KNMO https://www.facebook.com/KNMOMajoretteTwirlDans/ of NTSB https://www.facebook.com/nederlandsetwirlsportbond/?fref=ts.
Vermeld de naam en plaats van je vereniging en bij welke bond je bent.  En daag een andere vereniging uit om ook een Mannequin Challenge te plaatsen!

Zorg er zelf ook een beetje voor dat de vereniging weet dat ze uitgedaagd zijn. Niet iedereen ziet misschien het bericht op facebook. Je filmpje komt op de facebookpagina van de NTSB en KNMO majorette.

Je kunt altijd een filmpje plaatsen, ook als je niet bent uitgedaagd!

Ga jij, net als wij, de uitdaging aan? We hopen het!

 

Reacties zijn gesloten.