KNMO-NTSB majorette/twirlwedstrijden

KNMO-NTSB majorette/twirlwedstrijden worden georganiseerd door de provinciale/regionale bonden en de NTSB. Via onderstaand inschrijfformulier kun je inschrijven voor de voorjaarswedstrijden van alle bonden. Als je een wedstrijddatum selecteert verschijnt het e-mailadres waar je het formulier naar toe moet sturen. Let hier even goed op.

Je kunt met 1 formulier alle deelnemers inschrijven voor een bepaalde wedstrijd; zowel voor de Nationale als de Internationale onderdelen. LET OP: controleer goed of alle benodigde gegevens zijn ingevuld (naam, geboortedatum, onderdeel, niveau etc.)!!

Check ook even goed het nieuwe reglement! Er zijn dingen gewijzigd.
Reglementen

We zien je graag op één van onze wedstrijden!

 

 

Inschrijven

Inschrijfformulier-2023_najaar

Digitaal aanleveren muziek wedstrijdseizoen 2023

Wedstrijdcircuit
Het KNMO-NTSB-wedstrijdcircuit zit als volgt in elkaar:
1) provinciale/regionale wedstrijden.
Elke bond organiseert meerdere wedstrijden. Op deze wedstrijden is het KNMO-NTSB-reglement Nationaal en Internationaal van toepassing.
Tijdens de prov./reg. wedstrijden kun je je plaatsen voor het Provinciaal/Regionaal Kampioenschap. Informeer bij je bond naar de plaatsingspunten.

2) Provinciaal/Regionaal Kampioenschap
Heb je voldaan aan de plaatsingspunten dan kun je deelnemen aan het Provinciaal/Regionaal Kampioenschap. Hier strijden alle deelnemers uit je provincie of regio om de titel. Daarnaast wordt hier voor de Nationale onderdelen bepaald wie de Provincie of Regio gaat vertegenwoordigen op het NK.

3) Nederlands Kampioenschap
Voor Nationale-onderdelen geldt: top 5 van elke Provincie/Regio strijden om de Nederlandse Titels. De plaatsingsscore voor het NK wordt in Q1 van 2023 bekendgemaakt.
Voor Internationale-onderdelen geldt: iedereen die gedurende het wedstrijdseizoen de plaatsingsscore behaalt mag meedoen aan het NK.