Partituurverhuur bij Musidesk

Partituren HaFaBra 

Naast onze uitleenservice heeft ook Musidesk een prachtige collectie met partituren die regelmatig worden geleend door o.a. dirigenten en studenten voor zelfstudie. Ook muziekverenigingen kunnen partituren lenen, om bij concoursdeelname aan de jury te overhandigen.
Sinds 1 januari 2020 zijn de leentarieven voor de partituurcollectie zijn verlaagd; het lenen van één of meerdere partituren is dus veel aantrekkelijker geworden.
U kunt de tarieven opvragen bij Musidesk: E: musidesk@rijnbrink.nl T: 088 -19 70 30 6

Deze partituren kunnen worden aangevraagd via het online aanvraagformulier.

2. De Radio Oranje Medley voor 75 jaar Bevrijding!
In het voorjaar van 2020 viert Nederland haar 75-jarige bevrijding. In het hele land staan activiteiten gepland en om die feestelijke vieringen extra luister bij te zetten, komt Musidesk met een mooi cadeau voor blaasorkesten. Via de website van Musidesk kan gratis een Radio Oranje Medley gedownload worden, met liedjes uit de tijd van Radio Oranje, de stem van strijdend Nederland.

Populaire liedjes van 75 jaar geleden zoals ‘Tommy’, ‘Cheerio’ en ‘Trees heeft een Canadees’ lopen in de Oranje Medley vloeiend in elkaar over. Bekende en onbekende liedjes uit die tijd zijn in een nieuw jasje gestoken. De medley kan door orkesten alleen uitgevoerd worden, maar is ook geschikt in combinatie met (of alleen voor) mannenkoor, vrouwenkoor en gemengd koor. Daarnaast is er een versie voor solozang. De koorpartijen hebben een piano-uittreksel, voorzien van akkoordsymbolen.
De Radio Oranje Medley is gearrangeerd door Egbert van Groningen. De medley is gratis te downloaden via www.musidesk.nl .

Vragen en nadere informatie
Heb je vragen over bovenstaande informatie, of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers:
E: musidesk@rijnbrink.nl T: 088 -19 70 30 6
“Musidesk, op elke muziekvraag een klinkend antwoord!”