Een bloeiende vereniging in 10 jaar!

Inschrijving diverse provinciale edities geopend en nog meer in aantocht!

Een bloeiende vereniging kijkt actief naar de toekomst en anticipeert op de mogelijkheden. Een bloeiende vereniging speelt in de op de behoeftes van haar leden. Een bloeiende vereniging doet het samen: bestuur, dirigent én leden.

Een ambitieuze beschrijving, dat realiseren we ons, maar wel een waar we samen met jullie naar willen streven. Zeker het laatste element, een bloeiende vereniging doet het samen, verdient hier speciale aandacht.

Besturen is vooruitkijken en alhoewel het eerstvolgende concert ook georganiseerd moet worden is juist dit vooruitkijken, waar willen we naartoe, een essentiële taak van het bestuur. Het vergt namelijk een antwoord op een mogelijk nog belangrijkere vraag: wie of wat zijn we nu als een vereniging?

Deze vraag is cruciaal in bijna alle trainingen die er bestaan rondom besturen, zowel in onze amateursector als in de professionele sector. Voor ledenwerving, fondswerving, branding, marketing, enzovoorts is het belangrijk om te weten wat de identiteit van je orkest is.

In deze module willen we daar een laagdrempelig begin mee maken. We bieden je de tools aan om je eigen vereniging te analyseren en om samen met je leden een toekomstplan te maken. Dit alles met als doel om nieuwe energie in je vereniging te krijgen! Een bloeiende vereniging doet het namelijk samen, niet alleen het bestuur, maar bestuur én leden.

Hieronder een overzicht van diverse provinciale edities die binnenkort zullen starten.

 

Gelderland – i.s.m. Cultuur Oost en Musidesk/Rijnbrink
Drenthe – regio Hoogeveen i.s.m. Kunst en Cultuur
Drenthe – regio Assen i.s.m. Kunst en Cultuur
Flevoland i.s.m. Kunstlink
Noord-Brabant i.s.m. BBM
Zuid-Holland i.s.m. Kunstgebouw
Utrecht i.s.m. Zimihc
Overijssel – regio Twente i.s.m. Rijnbrink
Overijssel – regio Dalfsen i.s.m. Rijnbrink

Voor vragen over inhoud en inschrijfmogelijkheden; neem contact op met Projectbureau@knmo.nl

 

 

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.