Een bloeiende vereniging in 10 jaar!

Aanmeldingen geopend voor de 2de editie van de cursus: Een bloeiende vereniging in 10 jaar!

Een bloeiende vereniging kijkt actief naar de toekomst en anticipeert op de mogelijkheden. Een bloeiende vereniging speelt in de op de behoeftes van haar leden. Een bloeiende vereniging doet het samen: bestuur, dirigent én leden.

Een ambitieuze beschrijving, dat realiseren we, maar wel een waar we samen met jullie naar willen streven. Zeker het laatste element, een bloeiende vereniging doet het samen, verdient hier speciale aandacht.

Besturen is vooruitkijken en alhoewel het eerstvolgende concert ook georganiseerd moet worden is juist dit vooruitkijken, waar willen we naartoe, een essentiële taak van het bestuur. Het vergt namelijk een antwoord op een mogelijk nog belangrijkere vraag: wie of wat zijn we nu als een vereniging?

Deze vraag is cruciaal in bijna alle trainingen die er bestaan rondom besturen, zowel in onze amateursector als in de professionele sector. Voor ledenwerving, fondswerving, branding, marketing, enzovoorts is het belangrijk om te weten wat de identiteit van je orkest is.

In deze module willen we daar een laagdrempelig begin mee maken. We bieden je de tools aan om je eigen vereniging te analyseren en om samen met je leden een toekomstplan te maken. Dit alles met als doel om nieuwe energie in je vereniging te krijgen! Een bloeiende vereniging doet het namelijk samen, niet alleen het bestuur, maar bestuur én leden.

Meld je aan via het onderstaande formulier of neem contact op met Luuk of Bjorn voor meer informatie!

Data:

1. Zaterdag 29 oktober 10:00-14:00 Startbijeenkomst, fysiek
2. Woensdagavond 9 november 19:30-21:45 Digitale bijeenkomst
3. Dinsdagavond 15 november 19:30-21:45 Digitale bijeenkomst
4. Zaterdag 26 november 10:00-16:00 Afsluitende sessie, fysiek

Aanmeldformulier KNMO Verenigingsondersteuning

Aanmelding 2e editie KNMO verenigingsondersteuning

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.