Ben jij tussen de 15 en 30 jaar en bespeel je een instrument dat thuishoort in een harmonieorkest inclusief harp, cello of piano? Lees dan dit bericht!

De KNMO organiseert van 2 tot en met 6 januari 2019 weer een project met het NJHO. Als jij een fanatieke muzikant bent, dan is dit een unieke ervaring voor je. Je speelt samen met andere getalenteerde blazers, slagwerkers en strijkers in een harmoniebezetting. Het repertoire is uitdagend, er moet tijdens de repetities hard gewerkt worden, maar er is ook tijd voor ontspanning en gezelligheid.

Op het programma staan A Child’s Garden of Dreams van David Maslanka en een speciaal voor het NJHO gearrangeerd saxofoonconcert. De artistieke leiding is in handen van Jos Schroevers. De werken die je repeteert, worden op 5 en 6 januari uitgevoerd. De concerten zijn samen met het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest (NJFO).

De kosten voor deelname aan het project bedragen € 75,00. Voor dit bedrag overnacht je in De Hoof in Someren en kun je meeëten. Je kunt ook gebruik maken van het gezamenlijk vervoer naar en van de concertlocaties.

Als je nog geen auditie gedaan hebt, kun je je aanmelden via het contactformulier https://www.knmo.nl/inschrijven-auditie-njho/. De audities zijn op 8 september in Vleuten.

Nodig vooral ook je vrienden uit om mee te doen.

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.