KNMO Award krijgt vervolg in 2019

De eerste KNMO-award was een groot succes: maar liefst 24 aanmeldingen, geweldige projecten van hoog niveau en prachtige prijswinnaars. Ook in 2019 krijgen verenigingen uit alle geledingen van de KNMO de gelegenheid om hun projecten aan te melden voor de KNMO Award.

De KNMO stelt drie geldprijzen beschikbaar om verenigingen uit te dagen om te komen tot vernieuwende initiatieven. Creativiteit (het ‘wat’), artisticiteit (het ‘hoe’) en de impact van het project vormen voor de jury de beoordelingscriteria. Verenigingen kunnen bijzondere projecten, grensverleggende ontwikkelingen of innovatieve concepten, die plaatsvinden in 2019, aanmelden tot 1 januari 2019 om mee te dingen naar de KNMO Award 2019.

Kijk op de speciale pagina voor de voorwaarden: www.knmo.nl/award

Inlichtingen en aanmelding projecten: info@knmo.nl

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.