VerenigingsMonitor: Doe mee!

Hoe gaat het met kunst- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland? Daar is nu weinig zicht op. Maar het belang van muziekverenigingen, koren, toneelverenigingen, schilderclubs, dansverenigingen, etc. voor onze samenleving is groot. Daarom start het LKCA samen met de KNMO en andere partners een grootschalig onderzoek: de VerenigingsMonitor. Want met meer kennis kunnen overheden, koepels en ondersteunende instellingen hun beleid beter afstemmen op actuele ontwikkelingen en behoeften. Om zo de verenigingen en stichtingen te versterken. We nodigen besturen van kunst- en cultuurverenigingen en -stichtingen van harte uit om de vragenlijst (voor maandag 16 juli) in te vullen. Onder de deelnemers verloten we 12 Advies op Maat trajecten van de SESAM academie over een onderwerp naar keuze.

Klik hier voor meer informatie, of ga direct naar de vragenlijst.

 

 

 

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.