KNMO Congres 2017: Samen leren en inspireren

KNMO Congres  – 25 november 2017 – Eemnes

Het programma van het KNMO congres 2017 is bekend. Het is dit jaar weer breder van opzet dan voorgaande jaren, dus deze dag mag je niet missen.
De kracht van de KNMO is dat er gebruik gemaakt kan worden van de expertise en ervaring die bij de verschillende doelgroepen aanwezig is.  Door deze met elkaar uit te wisselen kunnen de diverse sectoren elkaar versterken en wordt de diversiteit binnen de KNMO beter zichtbaar gemaakt.

Daarom is het motto van het KNMO congres 2017 “samen leren en inspireren”. Alle doelgroepen presenteren zich met inspirerende sessies die ook voor andere doelgroepen interessant zijn. Zo kan iedereen nieuwe ideeën en inspiratie opdoen. Voor de organisatie van dit congres is een werkgroep ingericht, met vertegenwoordigers uit alle doelgroepen en de FASO, die een breed en interessant programma heeft samengesteld.

Lees hier verder.

Reacties zijn gesloten.