Een coach voor je vereniging

Voor verenigingen die al iets verder zijn met hun hulpvraag en graag de hulp krijgen van een externe coach biedt de KNMO verenigingscoaching aan.

Na een uitvoerige intake waarin wij de wensen en vragen bespreken zal de vereniging aan een coach gekoppeld worden die vervolgens met jullie aan de slag gaat. Onderwerpen waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld de interne verhoudingen in je vereniging, (vergaande) samenwerking met andere clubs onderzoeken of een nieuwe koers uitzetten. Maar, laat je vooral niet remmen door bovenstaande voorbeelden. Ook een vereniging die denkt: het gaat goed, maar hoe houden we dat zo, of het gaat niet goed en we weten niet hoe het anders moet, is meer dan welkom!

Voor het traject is het belangrijkste dat er vanuit het bestuur en de leden energie is om aan de slag te gaan. Het traject is over het algemeen best intensief en veranderingen zijn meestal geen kortdurende processen. Er is in de intake dan ook aandacht voor het startmoment, hebben jullie de ruimte om dit project naast jullie andere activiteiten te doen?

Gelukkig zien we wel dat een intensief traject zich terugbetaald! De duidelijkheid die wordt geschapen en de heldere blik op de toekomst zijn vaak de beslissende stap voor het voortbestaan van je vereniging.

Deze pilots worden verzorgd door TactMuziek en de Sesam Academie; deelname is kosteloos!

Interesse of meer informatie gewenst? Neem dan contact op met Luuk Mevis via lmevis@knmo.nl of 06-57739621.

Let wel, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mocht je niet geplaatst kunnen worden nemen we contact met je op en kijken we naar mogelijke alternatieven.