Vacature jurylid blaaskapellen

De KNMO-Commissie Blaaskapellen nodigt musici uit te solliciteren naar de vacature voor jurylid ten behoeve van het deskundig beoordelen van de muzikale uitvoering van blaaskapellenmuziek, in het bijzonder de Böhmische en Mährische blaasmuziek, uitgevoerd tijdens festivals, concoursen en kampioenschappen welke door, of onder auspiciën van, de KNMO-Commissie Blaaskapellen worden georganiseerd. De Commissie Blaaskapellen is onderdeel van de Doelgroep Blaasmuziek van de Koninklijke Nederlandse Muziekorganisatie KNMO.

De kandidaat is een professioneel musicus die beschikt over een diploma op Masterniveau, verkregen aan een Nederlands conservatorium of vergelijkbaar instituut, of die aantoont over een vergelijkbaar niveau te beschikken. De kandidaat heeft ruime kennis op het gebied van het repertorium voor de blaaskapellenmuziek en kennis en inzicht in de vakinhoudelijke internationale ontwikkelingen.

Het jurylid beoordeelt de Böhmische en Mährische muziek en muzikale prestaties op basis van een eigen artistieke visie en stelt het creatieve proces in dienst van het jureren.

Het jurylid bezit het vermogen zijn visie en handelen zowel mondeling als schriftelijk, effectief en efficiënt te communiceren en te verantwoorden en kan relevante omgevingsfactoren in de samenleving signaleren en gebruikt deze in zijn werkzaamheden.

Kandidaten kunnen voor meer informatie over de functie-eisen en sollicitatieprocedure het document: “Wervings-en selectieprocedure juryleden”, bij de secretaris van de KNMO-Commissie Blaaskapellen opvragen.

Kandidaten die voldoen aan de hierboven gestelde eisen worden uitgenodigd binnen twee weken na het plaatsen van deze oproep per mail te reageren naar de secretaris van de KNMO-commissie blaaskapellen, de heer Ben Raterink, zijn e-mailadres is: benraterink@gmail.com

Download hier de vacaturetekst.