Digitaal aanleveren muziek wedstrijdseizoen 2023

Na een succesvolle test met een 6-tal verenigingen na het NK hebben we besloten dat voor alle wedstrijden de muziek voortaan digitaal aangeleverd moet worden via het KNMO-NTSB online systeem.

Wat moet je doen?

Je begint met het sturen van een mail naar muziekknmontsb@gmail.com
Vermeld hierin de naam van je vereniging. Je krijgt dan z.s.m. de inloggegevens voor jouw vereniging.
Daarna ga je aan de slag met het invoeren van je sporters en het uploaden van hun muziek voor de onderdelen zonder verplichte muziek (DansTwirl, Freestyle, ShowTwirl).
Deze muziek wordt straks voor elke wedstrijd automatisch gekoppeld aan het juiste optreden in het wedstrijdprogramma. Je hebt dus maar 1x wat werk te verrichten.

De uitleg hoe je dit moet doen lees je hier: muziekhandleiding

Let op: wellicht heb je als vereniging al ingeschreven voor de komende wedstrijden. Het is belangrijk dat je je leden op dezelfde manier in het online programma invoert als op het inschrijfformulier staat. Voorbeeld: je hebt het duo Truus Jansen, Klara Jansen ingeschreven;  in het online programma voer je dit duo op precies dezelfde manier in en niet omgekeerd: Klara Jansen, Truus Jansen.

Zorg ervoor dat alles is ingevoerd vóór de 1e wedstrijd waar je aan meedoet. We werken op wedstrijden NIET meer met CD’s of USB-sticks. Neem wel één of meerdere USB-stick(s) met de muziek van de leden mee naar de wedstrijd als back-up mocht er onverhoopt toch iets fout gaan.

Alvast heel hartelijk dank voor jullie medewerking en veel succes met de voorbereidingen op het nieuwe wedstrijdseizoen!