KNMO Award 2019 inzending: Queen Symphony en interactive sound symphony

In deze aflevering aandacht voor de productie “Queen Symphony en interactive sound symphony” door Christelijke muziekvereniging Hattem + projectkoor.

Hoe kun je 21e eeuwse mogelijkheden verbinden aan fanfaretraditie, hoe genereer en bind je nieuw publiek, hoe kun je bouwen aan een zelfstandig, toekomstgericht (subsidieonafhankelijk) product, hoe kun je repertoire vernieuwen, hoe ben je niet verlieslijdend?

Op 13 april 2019 kun je in Theater de Spiegel Zwolle antwoorden krijgen van de Christelijke Muziekvereniging Hattem o.l.v. dirigent Carlo Balemans.
Iedereen is uitgedaagd om zelf een compositie te schrijven voor die avond. Balemans laat deze tijdens het tweede gedeelte van het concert samensmelten tot een Interactive Sound Symphony via een live-registratie van alle wereldwijde leden van de Sound Trip Tribe. CMH wil hiermee voor nu en voor de volgende generaties de fanfaretraditie toekomstbestendig en aantrekkelijk maken en laten zien dat het waardevol en verbindend is. Download hier de kalender van het jubileumjaar 2019.