Promotievideo Vlijt en Volharding Alphen

“Een promotiefilmpje trekt gewoon de aandacht”, weet Danny de Groen van harmonie Vlijt en Volharding uit Alphen uit eigen ervaring. Voor het grootschalige concert Met Muziek op Reis maakte hij een opvallende video die zeer professioneel oogt. Toch is het een productie uit eigen koker. “Nu moet ik wel aangeven dat ik beroepsmatig al veel met design bezig ben. Vandaar dat ik ook bekend ben met de software die daar vakmatig voor wordt gebruikt.”

Vlijt en Volharding is opgericht in 1891 en gevestigd in Cultureel Centrum Den Heuvel in het Brabantse Alphen. Binnen de vereniging heerst een gezellige sfeer en wordt er door diverse disciplines wekelijks actief gerepeteerd. Zo wordt er op maandagavond fanatiek geoefend door de majorettes. Op woensdagavond zijn de slagwerkers actief o.l.v. instructeur Geert-Jan van Hest. Het opleidingsorkest en de harmonie maken het plaatje compleet. Deze orkesten, respectievelijk o.l.v. Djuri den Tuinder en Caspar Versluis, repeteren op de vrijdagavond. Lees meer

Lees hier meer over het maken van een promotiefilm en bekijk hieronder de promotievideo’s die Danny de Groen maakte om de bijzondere concerten van Vlijt en Volharding aan te kondigen. Ook even de muziek aanzetten!