Limburg Vrie, 2019-2020

In het kader van 75 jaar bevrijding van Limburg in 2019-2020 speelt het Limburgs Fanfare Orkest 4 concerten door de provincie, waarbij het pad van de bevrijding wordt gevolgd.

Lees verder

Proud on Stage

Op 26 oktober 2019 organiseerde de stichting Proud Event in de Lawei in Drachten Proud on Stage.

Lees verder

Het Blauwe Uur

Muziekvereniging OBK Erp organiseert b.g.v. het 100-jarig bestaan op zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020 muziektheater bij het ochtendgloren: aanvang 02.30 uur in de ochtend.

Lees verder

Here to Stay

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum op 1 september 2019 heeft De Koninklijk Erkende Harmonie Kaatsheuvel het jubileumproject ‘Here to Stay’ verwezenlijkt.

Lees verder

De Engelenburcht

De aanleiding voor het project De Engelenburcht is het feit dat 75 jaar geleden Limburg bevrijd werd. Om dit te herdenken en te vieren heeft Fanfare St. Caecilia Schimmert met enkele samenwerkingspartners een bevrijdingsconcert georganiseerd.

Lees verder

2019

Bekijk de inzendingen van voorgaande jaren via de onderstaande links: 2019 2018

Lees verder

Juliana Almen

Met een aantrekkelijk programma voor het 110-jarig jubileum, passend bij het dorp, voor jong en oud op 11 momenten in het jaar met de hele vereniging en/of ensembles is Juliana Almen is wellicht artistiek niet zo vernieuwend maar toch een

Lees verder

Slagwerkgroep Bovenkerk Amstelveen

“Concert in the dark” Slagwerkgroep Bovenkerk wil met Concert in the Dark luisteraars de mogelijkheid geven om een hele speciale akoestische ervaring te beleven; de ontdekking van het horen zonder de afleiding van visuele indrukken.

Lees verder

Open Fanfare Orkest

‘Muziek om te Zien: Fanfaremuziek door het oog van kunst en wetenschap’ Fanfaremuziek door het oog van kunst en wetenschap: Voor zover bekend zal het OFO als eerste orkest een concert geven waarin op een samenhangende wijze een cross-over met

Lees verder

Koninklijke Harmonie van Horst

‘Tommy in ’t plat’ Bij het 800 jarig bestaan van het dorp wil Horst aan de Maas door het samenvoegen van diverse disciplines, laten zien wat het muzikaal in zijn mars heeft. Hiervoor is rockopera Tommy van The Who, vertaald

Lees verder

Harmonie Euterpe te Emmen

Zoo Mooi! Een muzikale ode aan Aleid Rensen Met  ‘Zoo Mooi!’, een muzikale ode aan Aleid Rensen dingt Harmonie Euterpe Emmen mee naar de KNMO Award 2019. In de muzikale productie staan het leven van Aleid Rensen en de opkomst,

Lees verder

QHarmony Nijmegen

De Sprookjesbewaarder & Het Verdwenen Verhaal Hét harmonieorkest voor studenten van de hogeschool en universiteit Nijmegen daagt zichzelf muzikaal en creatief uit met het doel daarnaast nieuw publiek actief te boeien en muziek te laten beleven.

Lees verder