KNMO Award 2020 inzending: Proud on Stage

Organisator: Stichting Proud Event
Drachten 26 oktober 2019

Innovatief en creatief: inclusie, non-stop, vernieuwend, uitdagend, onverwacht, meeslepend, cross-overs, totaalprogramma

Op 26 oktober 2019 organiseerde de stichting Proud Event in de Lawei in Drachten Proud on Stage.

 

Op 26 oktober 2019 organiseerde St. Proud Event in theater De Lawei in Drachten de derde editie van Proud on Stage. In dit totaaltheaterspektakel biedt Proud on Stage een nieuw podium voor de HaFaBra sector, de show- en marskorpsensector, popkoren, dansgroepen, Color Guard groepen, drum Lines en Slag- en Vlaggroepen voor mensen met een beperking. Resultaat een drie uur durende non-stop theater voorstelling met show, muziek, zang, dans en acrobatiek.

 

                     

Proud on Stage staat bol van vernieuwende crossovers en optredens en daagt verenigingen uit om uit hun comfortzone te stappen. Het laat zien dat veel amateurverenigingen op hoog niveau acteren. Maar ook dat men graag samenwerkt met andere groepen en professionele artiesten, waardoor er een interessante kruisbestuiving ontstaat. St. Proud Event stelt zich ten doel vernieuwende podia te creëren voor de amateurkunst. De organisatie denkt en wil laten zien dat het anders kan! Proud on Stage is op zoek naar nieuwe vormen en manieren van presenteren van voornamelijk de show-, mars- en percussie sector en de HaFaBra sector. Dit met als doel om weer een breder en ook jonger publiek te trekken. Want hoe meer aandacht er voor de muzieksector komt, hoe meer jongeren we kunnen enthousiasmeren om lid te worden van een vereniging. Proud on Stage werk aan een nieuw imago voor deze mooie vorm van vrije tijdsbesteding.

 

 

 

 

Voor trailer klik hier

 

Deel dit bericht op social media: