KNMO Award 2020 inzending: Sing Along Hoorn

Organisator: Hoorns Harmonie Orkest
Hoorn, 1 december 2019

Innovatief en creatief: samenwerking diverse disciplines, aanspreken jonger publiek

Hoorns Harmonie Orkest, Hoornse Brassband en De Notenkrakers organiseren op 1 december 2019 en 12, 13 of 14 juni 2020 (in een verkorte versie) Sing Along Hoorn.
Vanwege Corona is alleen de uitvoering in 2019 doorgegaan.

Er wordt een Live Orkest gevormd, het ‘SingAlong Orchestra’ van ± 60 muzikanten, aangevuld met elektronische instrumenten. Hierdoor ontstaat een metropoolorkest-achtige bezetting met unieke muzikale
mogelijkheden. Het ‘SingAlong Orchestra’ staat onder leiding van Wouter Hakhoff en Gertjan Loot.

Droom
Er is een groepje muzikanten met een droom om alle muzikale talenten uit de regio Hoorn te verenigen in één groot orkest. Het zou een swingend muziekfestijn zijn waarbij iedereen mee kan doen. Het orkest zorgt voor de ondersteunende muziek en de gasten zorgen voor de zang, dans of een andere act. Als bezoeker kun je tijdens het optreden meezingen, -dansen en de bar is altijd open.

Het concert is bedoeld voor muziekliefhebbers in het algemeen, die op deze manier kennis kunnen maken met muziek uitgevoerd door een orkest met HaFaBra-bezetting.

Samenwerking van verschillende muzikale disciplines en het aanspreken van een wat jonger publiek maken het project vernieuwend.

 

 

 

Deel dit bericht op social media: