Bekendmaking eerste selectie op 8 mei

In 2017 heeft de KNMO verenigingen uitgedaagd om mee te dingen naar de KNMO-Award. Bedoeling van de KNMO is om creativiteit in de amateurmuzieksector te stimuleren door vernieuwende initiatieven te belonen. Bijzondere projecten, grensverleggende ontwikkelingen of innovatieve concepten komen in aanmerking voor deze prijs.

De eerste editie van de KNMO-Award in 2018 kan nu al een groot succes genoemd worden. Er zijn nl. 24 inzendingen ontvangen. De speciale website is nu live. Hierop zijn alle inzendingen te vinden.
Foto’s en filmpjes van het project zullen waar mogelijk nog worden toegevoegd, zodat er een levendig beeld ontstaat van de inzendingen. Hierdoor kunnen toekomstige inzenders inspiratie opdoen.

De jury, bestaande uit Björn Bus, Henk Guittart, Johan Meesters, Romy Montero en Toon Peerboom heeft inmiddels een selectie gemaakt van 12 inzendingen, die kans maken op de prijzen. Deze projecten worden op 8 mei op de website bekendgemaakt.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zullen de prijzen niet aan het eind van het jaar bekend worden gemaakt, maar op 30 juni tijdens een bijeenkomst van de KNMO in Leeuwarden. De Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân (OMF) organiseert op deze dag tijdens Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 de manifestie Grutsk. Een vertegenwoordiging van de genomineerde verenigingen zal een uitnodiging ontvangen om bij dit evenement aanwezig zijn.

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie.

Reacties zijn gesloten.