Take-off! een methode voor beginnend blaasorkest

Er is een nieuwe methode door Jan Utbult voor beginnende muzikanten in samenspeelvorm: Take-off! book 1 en book 2.

Take-off! methode

 

Om aan de slag te gaan met Take-off! heb je geen ervaring nodig, je kunt vanaf het begin meespelen met de begeleidende cd. Het tempo van leren kan individueel worden aangepast.

De 50 stukjes in book 1 bewijzen dat het zelfs met een omvang van maar zeven noten mogelijk is om, op eenvoudige wijze, aantrekkelijk melodieën en samenspeelstukken te spelen. Take-off! geeft gegarandeerd muziekplezier!

Sample pages Take-off! book 1

Take-off!

Book 2

Take-off!2 is een inspirerende voortzetting van Take-off!1, de innovatieve methode voor orkestklassen en groepslessen voor blazers, maar Take-off!2 kan ook onafhankelijk van het eerste deel gebruikt worden.

 

Take-off!2 bestaat uit louter 4-stemmige stukken; een melodiestem, 2 middenstemmen en een basstem. Het materiaal is bijzonder flexibel, met eindeloze mogelijkheden om ensembles te vormen. Al het materiaal van de meespeel-cd is ook te beluisteren via onder andere Spotify, iTunes en Deezer.Alle stukken zijn door professionele muzikanten opgenomen en er kan worden meegespeeld door middel van de meegeleverde cd.

De Take-off boeken zijn een ideale methode om met veel plezier succesvol een muziekinstrument te leren spelen!

 

Sample pages Take-off! book 2