Spelenderwijsorkest

Muziek, en vooral zélf muziek maken, draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Hoe sluit je aan bij de beleving van kinderen en hoe laat je hen samenwerken? Waar haal je speelmateriaal vandaan, hoe organiseer je optredens en hoe zorg je ervoor dat kinderen geboeid blijven? We helpen graag met het Spelenderwijsorkest! De muziekmethode die hiervoor gebruikt wordt is 123ZING.

 

Complete muziekmethode
De 123ZING Muziekmethode is een digitale, flexibele en laagdrempelige manier van lesgeven in muziek voor groep 1 t/m 8 voor alle leerkrachten en ook voor de kinderen thuis! Leren over muziek door te doen!

Muziekverenigingen, muziekscholen, docentencollectieven en basisscholen bepalen natuurlijk zelf hoe hun Spelenderwijsorkest eruit ziet, maar het plezier van samen spelen staat centraal! Daarom zijn optredens ook zo belangrijk en die willen we samen met jullie organiseren! Klik hier voor meer informatie.

Huren muziekinstrumenten
Raadpleeg voor het huren of verhuren van een instrument de instrumentenbank. Op deze website worden de muziekliefhebbers die graag instrumenten willen lenen samengebracht met aanbieders die ze aan hun willen verhuren.