Even voorstellen: jurylid Paul Doop

Paul Doop begon op vijfjarige leeftijd als tamboer bij Don Bosco Drumband en Majorettes uit Rijswijk. Na een paar jaar ging hij daar ook trombone en melodisch slagwerk bespelen. Mars en Show is al vroeg een onderdeel van zijn leven geworden. Hij speelde bij bands van grote naam in binnen- en buitenland , was slagwerkarrangeur/instructeur niet alleen bij diverse Amerikaanse Top Showbands maar ook voor vele Europese showbands actief. Zijn diensttijd heeft hij doorgebracht als slagwerker bij het Trompetterkorps der Cavalerie. Paul heeft vele showprogramma’s samengesteld en gecoördineerd voor gerenommeerde showbands.

In 1987 is hij begonnen als jurylid bij het toenmalige Drum Corps Holland en maakt nog steeds deel uit van het juryteam Show en Mars bij de KNMO. In 2002 werd hij voorzitter a.i. van de taakgroep Color Guard Nederland binnen de KNFM en in 2004 werd hij gekozen als voorzitter en hij is dit tot op de dag van vandaag. Onder zijn voorzitterschap groeide CGN uit tot een zeer actieve doelgroep met ruim 80 deelnemende groepen. Hij is bedenker en initiatiefnemer van het project Phila Slag & Vlag waar het draait om de Inclusieve Vereniging.

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit en innovatieve kracht en de topgroepen kunnen zich meten met de topgroepen in de wereld. Paul is mede-organisator en dagvoorzitter van het jaarlijkse Nationaal Showcongres vanaf 1997 en het KNMO Congres.

In het dagelijks leven is Paul Managing Director van een Management Consultancybureau op het gebied van Strategie en Verandermanagement.