Jaarlijkse opgave repertoire Buma iets later dan gebruikelijk

I.v.m. het ontwikkelen van een nieuwe en verbeterde site voor het doen van de jaarlijkse opgave van het gespeelde repertoire, ontvangen de verenigingen de inlogcodes iets later dan gebruikelijk. Buma meldt hierover het volgende: BumaStemra is bezig met een nieuwe website voor de jaarlijkse opgave van gebruikte muziek tijdens de optredens van afgelopen jaar.

De nieuwe website zal ook de mogelijkheid bieden om al meteen de gespeelde muziek van dit huidige jaar bij te houden. Gedurende dit jaar kan dan al zo vaak als nodig opgave gedaan worden, zodat niet alle overzichten, lijstjes of gebruikte partituren opgespaard hoeven te worden tot volgend jaar. De website onthoudt wat al is ingevoerd, zodat het vanaf 1 januari van het nieuwe jaar dan met een simpele druk op de knop verzonden kan worden.

Adreswijzigingen, of het opvoeren van onderafdelingen zoals bijv. ‘jeugd’ kunnen direct op de website gedaan worden. De inlogcode wordt met de mailing t.b.v. de opgave over 2018 verstrekt en blijft ook geldig voor de opgave van 2019 en daarna.

We hopen dat daarmee aan een aantal wensen van de verenigingen is tegemoet gekomen en het doen van opgave wat eenvoudiger wordt. Helaas is de nieuwbouw van de website wat vertraagd. We hopen na Pasen 2019 de website snel beschikbaar te stellen.

Bij vragen op opmerkingen kunt u mailen naar opgavebumastemra@bumastemra.nl. Bellen kan ook naar nummer 023-799 7455. We proberen op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur op dit nummer bereikbaar te zijn. Zijn we niet bereikbaar, spreek dan uw boodschap in, zodat we er op een later moment op terug kunnen komen.