‘Zweimal Blasmusik 2019’ in Babberich met topblaasmuziek op het podium

18 mei
LocatieBabberich, Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a
Website http://www.isseltalermusikanten.nl

Een Duitse topkapel en de Isseltaler Musikanten in een non-stopprogramma

De Isseltaler Musikanten hebben de smaak te pakken en hebben, gefaciliteerd door Drumfanfare “St. Jan”, weer een groot blaasmuziekfeest in Babberich op het programma gezet.

Op zaterdag 18 mei 2019 hebben onder de noemer ‘Zweimal Blasmusik’ twee bekende blaaskapellen hun komst naar Kulturhus De Borg in Babberich aangekondigd: de Isseltaler Musikanten zelf en een Duitse topkapel, waarvan de naam eind augustus bekend wordt gemaakt.

Save the date geldt hier dus. Er gaat een buitengewone concertavond plaatsvinden waar het Duitse muziekgezelschap een eenmalig optreden in Nederland gaat geven.

Zweimal Blasmusik
Zweimal Blasmusik is de vlag die de lading dekt. Het is bedoeld als een serie van blaasmuziekevenementen, waarbij twee topblaaskapellen in een non-stopprogramma op het podium gaan plaatsnemen. In een gezellige entourage kunt u genieten van blaasmuziek op topniveau. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd door Drumfanfare “St. Jan” Babberich.

Waar en wanneer?
Zweimal Blasmusik wordt gehouden op zaterdagavond 18 mei 2019 in Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a, (6909 DW) Babberich (Zevenaar). De aanvang is 19.00 uur en de zaal gaat om 18.00 uur open. De kaartverkoop via de ticketshop van de Isseltaler Musikanten is gestart. Kaarten zijn -indien nog beschikbaar- ook verkrijgbaar aan de zaal en via www.isseltalermusikanten.nl. De toegangsprijs bedraagt € 17,50 per persoon. U kunt ook kaarten reserveren via de Reserveringslijn 026 – 38 20 245 of per e-mail info@isseltalermusikanten.nl

Reacties zijn gesloten.