Voorjaarsconcert KRPH en Hermandad

21 apr
LocatieRotterdam, Zalencentrum Portland, Portlandstraat 57, 3082 XG (ingang Boergoensevliet 24)
Website https://www.krph.nl/

De Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH) ontvangt op zaterdag 21 april de Politie Harmonievereniging Hermandad voor een gezamenlijk concert in zalencentrum Portland in Rotterdam-Charlois.

Hermandad speelt onder leiding van Bastiaan Uil onder meer muziek uit de Disneyfilm “The Hunchback of the Notre Dame” en de musical “Wicked”. Ook speelt de politieharmonie – die dit jaar haar 100-jarig jubileum viert – “Oblivion” van Astor Piazzolla.

Op het programma van de KRPH staat onder andere het opzwepende “Conga del Fuego” van de Mexicaanse componist Arturo Márquez en de Engelse ballade “Scarborough Fair” in een arrangement van dirigent Ton Grevenbroek. Naast muziek van Adele, laat het orkest zich van haar swingende kant horen met muziek van “The Jackson 5”.

De deuren van Zalencentrum Portland voor dit concert met twee Rotterdamse harmonieorkesten gaan om half 8 open. Het concert begint om 20:00 uur. Toegang voor dit Voorjaarsconcert is gratis, maar een vrijwillige gift is welkom. Na afloop van het concert kan onder het genot van een drankje gezellig worden nagepraat.

Aanvang concert: 20:00 uur

Zaal open: 19:30 uur

Toegang: gratis, vrijwillige gift na afloop

Reacties zijn gesloten.