NK mars en show -kids- en juniorklasse-, 27 juni 2020 in Huizen – gecanceld

27 jun
Locatie Sportcomplex de Wolfskamer in Huizen
Website https://www.knmo.nl/inschrijfformulier-open-nk-jeugd-mars-en-show/

Dit NK vindt opnieuw plaats in “Sportcomplex De Wolfskamer” in Huizen op 27 juni 2020.

Het inschrijfformulier kunt u hier invullen. Sluitingsdatum voor inschrijven is 17 mei 2020. Het inschrijfgeld bedraagt € 125,– per jeugdkorps.

WMC wil voor de komende editie nog explicieter inzetten op internationalisering met meer  deelnemers uit diverse werelddelen. Hierdoor zal er een mooie mix van culturen te zien en te horen zijn op het komende WMC. Om die reden heeft WMC besloten zogenaamde Honorary Invitations toe te kennen aan buitenlandse groepen, organisaties of representative personen tijdens evenementen over de hele wereld.
In de ogen van WMC hebben deze actoren op een bijzondere manier indruk gemaakt op het daar aanwezige juryteam of waarnemers die daar namens WMC aanwezig zijn. De toekeninning van een honorary invitation hoeft niet enkel gebaseerd te zijn op een competitieve prestatie (aantal punten) maar kan evenwel gestoeld zijn op de uniciteit de een groep of individu heeft in de manier waarop de cultuur van het land van herkomst wordt gepresenteerd evenals de wijze waarop invulling wordt gegeven aan het uitdragen van interculturele uitwisseling .
Voor WMC is ook het Nederlandse circuit zeer belangrijk. Juist daarom zijn we constructief in gesprek met o.a. de doelgroep SMP van de KNMO. De KNMO organiseert in Nederland kwalitatief goede wedstrijden onder de paraplu van het nieuwe Nationaal Reglement Mars en het vernieuwd Nationaal Reglement Show.
Met de KNMO hebben we afgesproken om ook voor de Nederlandse deelnemers honorary invitations mogelijk te maken. Dit zijn ere-uitnodigingen waarbij de groep die deze ontvangt, een direct plaatsingsbewijs voor WMC heeft bemachtigd. Als ze zich inschrijven voor het WMC zijn ze gegarandeerd van plaatsing.
Deze honorary invitations kunnen verdiend worden door de deelnemende verenigingen door deelname aan de officiële NK’s in 2020 van de doelgroep SMP en dat zijn het NK Show (ODSC), NK Mars , NK Podium en het NK Jeugd (Mars en Show).
De exacte criteria worden later dit jaar bekend gemaakt en in overleg met de doelgroep SMP verder gecommuniceerd naar de korpsen.

Reacties zijn gesloten.