Concert Camembert met Blaaskapoel Judaska en de Isseltaler Musikanten

10 dec
Locatie Geldrop, De Borgh, Speeltuinpad 3
Website https://www.isseltalermusikanten.nl/

Concert Camembert met Blaaskapel Judaska en de Isseltaler Musikanten  zondag 10 december 2017, 14.00 uur: De Borgh, Speeltuinpad 3 Geldrop Concert Camembert.

Dat is de naam van het kaasconcert dat zondag 10 december 2017 zal plaatsvinden in Geldrop. Kaasconcert? Inderdaad, want tijdens deze gezellige middag kunt u, luisterend naar de muziek van de twee blaaskapellen, de Isseltaler Musikanten uit het Gelderse Rheden en Blaaskapel Judaska uit Noord-Limburg, smullen van de lekkerste kazen uit binnen- en buitenland. Het is alweer de 4e keer dat dit concert wordt georganiseerd.

Het kaasconcert wordt om 14:00 uur geopend door de Isseltaler Musikanten, met een repertoire bestaande uit voornamelijk Egerländer blaasmuziek. Deze kapel viert dit jaar haar 40-jarig jubileum en staat sinds het voorjaar van 2017 onder leiding van Cyrille van Poucke. Het repertoire van Judaska bestaat uit een zeer breed scala: Moravische en Böhmische blaasmuziek en amusementsmuziek.

De diverse soorten kazen worden getoond in een speciale kaasstand. Cissy Bakermans van De Borgh zal de stukjes kaas en bijbehorende soorten brood, sausjes en ditjes en datjes op een sfeervolle wijze op diverse schalen en voor u presenteren. Een waar kunstwerk! De kazen zullen ook te zien zijn op een beamerscherm op het podium van de twee blaaskapellen.

Het kaasconcert ‘Concert Camembert’ vindt plaats in Verenigingsgebouw De Borgh in Geldrop, Speeltuinpad 3. De zaal is open vanaf 13:30 uur. Het einde van de middag is gepland rond 17:00 uur. De entree bedraagt € 8,50 en hiervoor kunt u tijdens het concert tweemaal een bord halen met diverse stukjes kaas en brood naar keuze. Uiteraard kan er ook een goed glas wijn geserveerd worden. Wilt u deze gezellige middag meemaken, reserveer dan kaartjes bij Cissy Bakermans, tel. 06 – 1798 4391. U kunt ook een mailtje sturen naar cissybakermans@outlook.com

Het entreebedrag kunt u overmaken naar bankrekeningnummer IBAN NL41 RABO 0171 9189 16 ten name van Verenigingsgebouw De Borgh in Geldrop.  U kunt ook aan de kassa betalen. Tot ziens, tot Concert Camembert !!! Svp altijd vooraf reserveren. De algemene presentatie is in handen van Ruud van Didden.

Reacties zijn gesloten.