Jong St. Sebastianus 10 jaar!

29 apr
LocatieGendt, Centrum en in en rondom Providentia
Website https://www.sebastianus.nl/

Zondag 29 april 2018 viert Jong St. Sebastianus haar verjaardagsfeest! Op het Julianaplein zijn er vendel- en showpresentaties. Bij Providentia is er een luchtkussen en zijn er allerlei leuke activiteiten te doen voor kinderen van alle leeftijden. Kom je ook op dit feest?

Een 10-jarig feest moet gevierd worden. Zeker als het gaat om zo’n uniek en jong muziekkorps.

Op zondag 29 april zal er vanaf 12.00 uur een rondgang door het centrum van Gendt zijn, waarbij Jong St. Sebastianus als jarige voorop gaat. De Show- en Marchingband met gilde zal een ander deel van het centrum op massale wijze wakker schudden voor dit 10-jarige feest.

Vanaf 13.00 uur is iedereen van harte welkom op het Julianaplein in Gendt waar de nieuwe shows van Jong St. Sebastianus en de Show- en Marchingband voor het eerst gepresenteerd worden en zullen de vendeliers hun acrobatische kunsten vertonen.

Als nieuwkomer zijn de hele jonge kinderen, met de leeftijd vanaf 5 jaar, van de Academykids ook nog aan zet. Dit nieuwe onderdeel is geboren op februari 2018.

Spelenderwijs gaan ze samen met muziek aan de slag. Dit laten ze graag aan u zien op het Julianaplein.

Het feest gaat door bij Providentia en kinderen kunnen daar op een luchtkussen springen, schminken, leren show lopen, marcheren in een groep of muziek maken op allerlei instrumenten.

Een feest van kinderen voor kinderen. Kom jij ook?

Reacties zijn gesloten.