NK KNMO-NTSB

Op 26 & 27 januari vindt in Almere het NK Majorette/Baton Twirling van de KNMO en NTSB plaats. Eén groot kampioenschap voor de top van de Nederlandse majorette- en twirlsector (NTSB). Op deze pagina vind je informatie over de locatie, het programma en entree etc. Lees de  informatie dus goed!

Algemene gegevens
Locatie:
Topsporthal Almere – Pierre de Coubertinplein 4, 1362 LB Almere
Programma:
Het programma kun je hier downloaden. (let op er zijn 5 lanes naast elkaar in het schema)
Op zaterdag vindt het geheel zich plaats in de topsporthal. Op zondag hebben we naast de topsporthal ook de breedtesporthal tot onze beschikking. Het programma zal dan in twee hallen worden afgewerkt. We beseffen terdege dat dit soms lastig wordt in de programmering maar we rekenen op ieders medewerking om er een grandioos NK van te maken.
Entree:
Volwassenen:
€ 12,50 per persoon incl. programmaboekje. Passe-partout voor 2 dagen: € 20,-
Kinderen:
0 tot 4 jaar: gratis
4 t/m 12 jaar: € 5,- per persoon zonder programmaboekje.

 

Deelname aan KNMO onderdelen

Op het Provinciaal Kampioenschap heb je een NK ticket gekregen als je mee mag doen met KNMO onderdelen aan het NK 2018. Alle sporters die een ticket hebben ontvangen zijn doorgegeven aan de NK-commissie. Je bent automatisch aangemeld voor het NK. Kun je, om wat voor reden dan ook, NIET deelnemen, moet je vereniging je afmelden. Afmelden kan tot 13 november 2018. Bij geen afmelding vóór 13 november,  is je inschrijving definitief en ben je inschrijfgeld verschuldigd.

Ook voor sporters die lid zijn van een bond die geen Provinciaal Kampioenschap organiseert, maar wel meegedaan hebben aan KNMO-onderdelen en de plaatsingspunten hebben gehaald geldt de afmelddatum van 13 november!
Afmelden kan bij Petra van der Aart: info@knmo.nl

Deelname aan NTSB onderdelen

Verenigingen met sporters die geplaatst zijn voor NTSB onderdelen ontvangen een brief met daarin een overzicht van de geplaatsten. Ook hier geldt dat deze sporters automatisch zijn aangemeld voor het NK. Kun je, om wat voor reden dan ook, NIET deelnemen, moet je vereniging je afmelden. Afmelden kan tot 30 november 2018. Bij geen afmelding vóór 30 november,  is je inschrijving definitief en ben je inschrijfgeld verschuldigd.

Afmelden kan bij Petra van der Aart: info@knmo.nl

Voor sporters die zich nog de laatste wedstrijd in Goes plaatsen, is een uitzondering van toepassing. Voor deze sporters geldt dat zowel de uitschrijving als de betaling binnen dient te zijn voor 20 december 2018.

Inschrijfgelden
Voor het NK gelden de volgende inschrijfgelden:
Klik hier voor een overzicht van de inschrijfgelden voor het NK.

Betaling inschrijfgeld
Je betaalt als vereniging het inschrijfgeld voor al je NK deelnemers. Voorheen betaalde je bij de NTSB als sporter zelf, dat kan nu niet meer.
Onderstaand zie je 2 linkjes naar het betaalformulier voor KNMO-onderdelen en voor NTSB-onderdelen. Heb je als vereniging sporters die aan beide meedoen, dan vul je dus beide formulieren in.

Je vult het aantal solisten, duo’s ensembles, teams of groepen in en ziet dan meteen het inschrijfgeld dat je verschuldigd bent. Dat betaal je via IDEAL. De betaling dient voor 5 december 2018 binnen zijn. Is de betaling dan niet binnen, dan kunnen de geplaatste deelnemers van je vereniging helaas niet meedoen aan het NK. Voor sporters die zich nog de laatste wedstrijd in Goes plaatsen, is een uitzondering van toepassing. Voor deze sporters geldt dat zowel de uitschrijving als de betaling binnen dient te zijn voor 20 december 2018.

Vul het “formulier betaling” in voor KNMO-onderdelen  en betaal via iDeal.

  Vul het “formulier betaling” in voor NTSB-onderdelen  en betaal via iDeal.

Bestel nu je NK herinneringspin

Wil jij een mooie herinnering aan je NK deelname?
Bestel dan de NK pin!

 

Lees snel meer: https://www.knmo.nl/nk-pin-een-mooi-aandenken-aan-jouw-nk/