NK KNMO-NTSB

Op 20 en 21 januari 2024  vindt in Almere het NK Majorette/Baton Twirling van de KNMO-NTSB plaats. Eén groot kampioenschap voor de top van de Nederlandse majorette- en twirlsector. Op deze pagina vind je informatie over de deelname, betaling etc. Lees de informatie dus goed!

Deelname aan Nationale onderdelen

Op het Provinciaal Kampioenschap heb je een NK ticket gekregen als je mee mag doen met Nationale onderdelen aan het NK 2023. Alle sporters die een ticket hebben ontvangen zijn doorgegeven aan de NK-commissie. Je bent automatisch aangemeld voor het NK. Kun je, om wat voor reden dan ook, NIET deelnemen dan moet je vereniging je afmelden. Op je NK-ticket staat tot wanneer je je af kunt melden. Daarna is je inschrijving definitief en ben je inschrijfgeld verschuldigd.

Deelname aan Internationale onderdelen

Ook voor sporters die geplaatst zijn voor Internationale onderdelen geldt dat zij automatisch zijn aangemeld voor het NK. Kun je, om wat voor reden dan ook, NIET deelnemen dan moet je vereniging je afmelden via je bond.

Inschrijfgelden

Voor het NK gelden de volgende inschrijfgelden:
Solo – € 20,00
Duo – € 22,00
Ensemble – € 32,00
Team – € 42,00
Groep – € 62,00
Short-Program – € 12,00

Betaling inschrijfgeld
Je betaalt als vereniging het inschrijfgeld voor al je NK deelnemers.

Je vult het aantal solisten, duo’s, ensembles, teams of groepen in en ziet dan meteen het inschrijfgeld dat je verschuldigd bent. Dat betaal je via IDEAL. De betaling dient voor 10 december 2023 binnen te zijn. Is de betaling dan niet binnen, dan moeten we helaas alle deelnemers van de vereniging uitschrijven voor deelname aan het NK. Voor sporters die zich nog de laatste wedstrijd in Goes plaatsen, is een uitzondering van toepassing.

Klik hier voor het betaalformulier.

Algemene gegevens
Locatie:
Topsporthal Almere – Pierre de Coubertinplein 4, 1362 LB Almere
Programma:
Het programma ontvang je begin januari 2024.

Geloofsovertuiging
Sporters die vanwege hun geloofsovertuiging niet op zondag mogen optreden, kunnen dit kenbaar maken gedurende de afmeldperiode. We houden hier bij het maken van het programma rekening mee. Komt de aanvraag na sluiting van de afmeldperiode dan kunnen we hier helaas geen rekening meer mee houden.

Aanvragen om plaatsing op een bepaalde dag, anders dan vanwege het geloof, kunnen we helaas niet honoreren. Dus reserveer bij plaatsing beide dagen in je agenda.