KNMO-inspiratiesessies m.m.v. Broken Brass, Musidesk en Jan Willem Kruyssen

Vorig jaar konden we helaas de Jeugd Inspiratiedag vanwege COVID 19 niet door laten gaan. Maar, dit jaar kunnen we met trots melden dat op de zaterdagen
3, 10 en 17 april 2021 er online KNMO Jeugd Inspiratie-sessies plaatsvinden.
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor jeugdleden en jeugd coördinatoren van verenigingen én geïnteresseerde jongeren. Maar ook verenigingsbestuurders, docenten, dirigenten en ouders die willen weten hoe jongeren enthousiast te maken voor muziekverenigingen worden op hun wenken bediend. Natuurlijk hebben we ook aandacht voor de situatie op dit moment, dus op welke wijze houd je in deze tijd de mensen betrokken?

Het programma op: 

  • zaterdag 3 april – Broken Brass
    van ca. 10:00 – 13:00 uur een interactieve online workshop georganiseerd door Broken Brass
  • zaterdag 10 april – Ondersteuning voor muziekverenigingen
    van ca 11:00 – 13:00 uur een webinar voor muziekverenigingen en organisaties in de amateursector. Welke ondersteuning is beschikbaar? Professionele experts reiken bestuurders en commissieleden concrete oplossingen aan voor de vraagstukken van alledag. Tijdens deze workshop zullen Adriënne Versteegen en Ria Kornet van Musidesk een presentatie geven over repertoire wat is uitgebracht voor beginnende en gevorderde jeugdorkesten. Zij laten u onder meer zien waar het repertoire staat en wat er nog meer aankomt, want naast het huidige repertoire is er ook een nieuwe lijn ontwikkeld voor jeugdorkesten.
  • zaterdag 17 april – Jan-Willem van Kruyssen
    van 11:00 – 13:00 uur door Jan-Willem van Kruyssen interactieve sessies over: Willen we na de coronacrisis terug naar het ‘oude normaal’, of gebruiken we deze tijd juist om onszelf kritische vragen te stellen en nieuwe wegen in te slaan (hoe relevant is het wat wij doen, hoe divers en inclusief werken wij eigenlijk)? Hoe kun je tijdens de coronacrisis toch actief blijven, leden betrokken houden en (jonge) leden werven?

Allemaal aansprekende interessante en interactieve workshops!  Meld je daarom nu aan voor (één van) de workshops op zaterdag 3, 10 en 17 april a.s. via onderstaand aanmeldformulier:

 

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.