Vacature projectmedewerker Corona – KNMO

De vereniging Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) heeft onder andere de doelstelling om (amateur) muziekbeoefening  te bevorderen en gezamenlijke belangen van haar leden en de daarbij aangesloten verenigingen te behartigen.

Verenigingen hebben het in deze periode niet gemakkelijk. Zij hebben te maken met gevolgen van maatregelen die door corona getroffen zijn. Om in deze complexe periode de ondersteuning voor verenigingen op niveau te houden zoekt de KNMO tijdelijk versterking.

Projectmedewerker Corona

(0,8 fte / 32 uur)

 

Omschrijving functie en opdracht:

De projectmedewerker zal zich bezighouden met ondersteuning van verenigingen, communicatie in brede zin, implementatie van protocollen/richtlijnen, inspirerend aanbod nu traditionele vormen van repetities en uitvoeringen een uitdaging zijn, digitale ondersteuning etc.

In een speelveld vol uitdagingen en kansen, ga je op zoek naar oplossingen. Samenwerken en het zoeken naar gezamenlijk oplossingen is hierbij een belangrijk instrument. Je ontlast de bestuursleden en zoekt samen met hen naar passende oplossingen en antwoorden. De KNMO werkt samen met haar leden, maar ook met externe partners zoals de Koornetwerk Nederland, Cultuurconnectie, LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst) en VirMus.nl. Waar relevant neem je deel aan overleggen met deze partners.

Het LKCA ondersteunt de projectmedewerker en coördineert ook afstemming met verschillende andere brancheorganisaties op cultureel gebied.

Wat voor persoon zoeken we?

  • Je kent de amateur muzieksector en bent gedreven om hieraan een bijdrage te leveren;
  • Je hebt enige jaren werkervaring en functioneert op HBO-niveau;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken in een klein team, je neemt makkelijk zelf het initiatief en communiceert makkelijk en snel;
  • Je bent resultaatgericht en weet doelstellingen te bereiken binnen een vooraf aangegeven periode;
  • Je kan met gezag in de verschillende netwerken de positie van de verenigingen inbrengen en toelichten;
  • Je hebt een scherp analytisch vermogen en weet waarnemingen snel en goed te vertalen naar ontwikkelingen en aanpak/werkwijze;
  • Je bent flexibel en past zich gemakkelijk aan wijzigingen in het speelveld;
  • Je bent niet bang de handen uit de mouwen te steken.

 Het betreft een tijdelijke functie van gemiddeld 32 uur per week voor een periode van 38 weken. De functie wordt verricht op basis van een overeenkomst van opdracht. Het tarief is maximaal € 80 per uur excl. btw. Aanvang zo spoedig mogelijk.

De functie is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Cultuurparticipatie. De overeenkomst van opdracht wordt gesloten met het LKCA. Het bestuur van de KNMO stuurt je aan en is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Stuur een sollicitatiebrief met cv vóór 5 oktober naar voorzitter@knmo.nl. Dit is ook het emailadres voor eventuele vragen over de functie. De sollicitatiegesprekken zullen worden gehouden in week 42.

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.