Kersenfeest in Gendt met “Vrienden van Sebastianus Live”

23 jun
25 jun
Locatie Gendt
Website http://www.sebastianus.nl/

Sint Sebastianus is al volop bezig met de organisatie voor het Kersenfeest in Gendt.

Met het thema “Vrienden van Sebastianus Live” is er in het weekend van 23, 24 en 25 juni van alles te beleven en worden zelfs de nieuwe uniformen gepresenteerd. Het thema “Vrienden van Sebastianus Live” is afgeleid van het welbekende concept “Vrienden van Amstel Live”, waarbij vrienden elkaars muziek maken en er voor iedereen ook een breed scala aan muziek en entertainment is.

“We zijn ontzettend trots dat we het Kersenfeest weer mogen organiseren. Dat is leuk voor de Gendtse gemeenschap en voor ons als vereniging”, aldus Carlo Spoeltman bestuurslid van Sint Sebastianus. Uniformen zijn gepast en worden op maat gemaakt, nieuwe muziekwerken zijn op de standaard gekomen voor het concert “Vrienden van Sebastianus Live” en een geheime commissie is al de voorbereidingen aan het treffen met drie dames die het Kersentrio worden. Om alvast een tipje van de sluier te lichten zal op vrijdagavond het Kersentrio onthuld worden bij Providentia.

Zaterdag is er een kindermiddag, ’s avonds is er het concert “Vrienden van Sebastianus Live” en op zondag is dit concert er nog een keer.

Als kers op de taart is er op zondag de presentatie van de nieuwe uniformen. Houd dit weekend alvast vrij in de agenda, want jij komt toch ook met jouw vrienden?

Reacties zijn gesloten.