Info over WASBE 2017

De ‘WASBE International Symphonic Wind Band Conference’ doet Utrecht deze zomer een week lang bruisen van de symfonische blaasmuziek. Van dinsdag 18 t/m zaterdag 22 juli geeft de crème de la crème uit de internationale muziekwereld haar visitekaartje af met concerten in TivoliVredenburg en optredens in de Utrechtse openlucht. Publiek kan genieten van (semi-) professionele orkesten uit o.a. de VS, Ierland, Spanje, Italië, Hong Kong, Singapore, Zwitserland en natuurlijk Nederland. Zij nemen grote solisten mee zoals Joseph Alessi (solo-trombonist New York Philharmonic), baritonsaxofonist Henk van Twillert en Jörgen van Rijen (Koninklijk Concertgebouworkest). Het festival wordt afgesloten door de Simon Bolivar Youth Symphonic Band uit Venezuela. Het Fringe-Festival begint al op 17 juli en eindigt op 23 juli. In het fringeprogramma krijgen orkesten uit Utrecht en regio en orkesten van elders uit de wereld een plek.

 

Lees hier het volledige persbericht.

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.