Met KNMO-korting naar WASBE in Utrecht

Het bruist van de blaasmuziek deze zomer in Utrecht! Het WASBE International Symphonic Wind Band Festival strijkt neer van zaterdag 15 t/m zondag 23 juli. De crème de la crème van de internationale harmonie- en fanfareorkesten verzorgen concerten in TivoliVredenburg en in de Utrechtse openlucht.

Omdat KNMO partner is in dit festival ontvangen leden van bij de KNMO aangesloten muziekverenigingen 5 euro korting op de toegangsprijs. De korting wordt automatisch verrekend wanneer je boekt met deze actiecode: knmo
(let op kleine letters)

Het gezellige WASBE International Symphonic Wind Band Festival bestaat uit een serie van tien concerten van veertien orkesten in de grote zaal van TivoliVredenburg en diverse openbare activiteiten in de Utrechtse binnenstad. Denk aan muzikale botenparades op de grachten, lunchconcerten in de sfeervolle Jacobikerk en Janskerk en openluchtoptredens op de Stadhuisbrug.

Geniet van uitzonderlijke orkesten uit o.a. de VS, Ierland, Spanje, Italië, Hong Kong, Singapore, Zwitserland en natuurlijk Nederland. En van grote solisten zoals Joseph Alessi (solo-trombonist New York Philharmonic), baritonsaxofonist Henk van Twillert en Jörgen van Rijen (Koninklijk Concertgebouworkest).

WASBE International Symphonic Wind Band Festival
zaterdag 15 t/m zondag 23 juli
diverse locaties in Utrecht

Boek met korting
kaarten vanaf € 15,-
kaartverkoop via https://www.tivolivredenburg.nl/nl/search/?category=&search=wasbe
kortingscode: knmo

kijk voor het complete programma op www.wasbe2017.com
volg op Facebook: @wasbe2017

Deel dit bericht op social media:

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.